Our pursuit. Life’s potential™
Global in reach. Specialised in focus.

Allergan is een gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf dat zich concentreert op onderzoek, ontwikkeling en commercialisering van innovatieve producten voor oogzorg, neuromodulatie, medische dermatologie en andere specialistische vakgebieden. Op die manier helpen we mensen om alles uit het leven te halen,  om beter te kunnen zien, zich vrijer te kunnen bewegen en om hun persoonlijkheid ten volle te kunnen uiten.

Onze focus creëert een sterk engagement met medische specialisten en we besteden bijzondere aandacht aan hun behoeften om samen de zorg voor de patiënt te kunnen verbeteren. Deze strategische focus combineren we met een veelzijdige aanpak die ons toelaat onze onderzoek en ontwikkelingsactiviteiten verder te evolueren naar nieuwe medische vakgebieden waar onvervulde  behoeften  een vooraanstaande plaats innemen.

In samenwerking met de medische gemeenschap zorgen we voor wetenschappelijke uitmuntendheid. Samen streven we ernaar om toonaangevende producten op de markt te brengen die verbeterde resultaten opleveren voor de patiënt. We zijn succesvol omdat artsen en patiënten vertrouwen stellen in onze producten en in ons bedrijf en onze werknemers uitblinken. Al deze inspanningen leiden tot een belangrijke verbetering van de levens van de patiënten en gemeenschappen waarin we actief zijn.